در این قسمت از سری مقاله های هاست لینوکس قصد داریم به بررسی فعال سازی global registerدر هاست لینوکس بپردازیم.

 فعال سازی گلوبال رجیستر در هاست لینوکس به سادگی قابل انجام است و این نوید را به شما میدهیم که مراحل سختی را پیش رو نخواهید داشت. توجه داشته باشید که گلوبال رجیستر در هاست های لینوکسی بنا به دلایل امنیتی غیر فعال گردیده است. پس تنها در صورت لزوم نسبت به فعال سازی آن اقدام نمایید تا سایت را از خطرات احتمالی مصون بدارید.

نحوه فعال سازی global registerدر هاست لینوکس

برای فعال نمودن global registerدر مرحله اول لازم است یک فایل php.iniایجاد نمایید. سپس عبارت register_globals = onرا در آن تایپ نمایید. فایل آماده شده را در پوشه public-htmlقرار دهید.

در مرحله بعدی فعال سازی global registerباید  در اولین خط با استفاده از دستور  suPHP_ConfigPathدر فایل  .htaccessمسیر php.iniمشخص شود.  لازم به ذکر است که برای ایجاد چنین فایلی باید در فولدر مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه newو سپس text documentرا انتخاب نمایید. با این کار یک فایل notepadبرای شما در دسترس قرار خواهد گرفت. میتوانید دستورات لازم را در این فایل کپی نمایید. البته توجه کنید که باید پسوند فایل را از txtباید به iniتغییر دهید.

در صورتی که فایل php.iniاز پیش وجود دارد میتوانید با استفاده از دستور nano /usr/local/lib/php.inآن را گشوده و تغییرات ذکر شده را اعمال نمایید. اگر در فایل php.iniاین دستور وجود دارد کافی است حالت آن را از global register:  offبه global register : on  تغییر دهید. تغییرات ذکر شده باید روی فایل htaccessاعمال شوند.

در صورتی که این فایل را مشاهده نکردید امکان این که این پوشه در هاست لینوکس به حالت مخفی باشد وجود دارد. برای این کار در فولدر public-htmlمیتوانید به سربرگ viewرفته و تیک گزینه hidden itemsرا فعال نمایید. سپس تمام مراحل ذکر شده را بر روی فایل خارج شده از حالت مخفی اعمال نمایید.

در صورتی که فایل php.iniاز پیش وجود داشت دیگر نیازی به ساخت مجدد آن نیست. اگر با ایجاد تغییرات در این فایل نتیجه مطلوب حاصل نشد همین مراحل را در فایل installنیز انجام دهید.

فعال سازی global register  و نکات قابل توجه در این خصوص

عموما گلوبال رجیستر به دلایل امنیتی و برای حفظ امنیت سایت به صورت پیش فرض غیر فعال است. به همین دلیل برای کسانی که از نسخه های قدیمی تر استفاده میکنند این فعال سازی مشکل است.

همانطور که میدانید لینوکس یک سیستم عامل است. اگر سیستم عامل هاست، لینوکس باشد آن را با عنوان هاست لینوکس میشناسند. واضح است که ویندوز سیستم عامل نصب شده برروی هاست ویندوز است. پس تفاوت هایی که به دلیل استفاده از سیستم عامل های مختلف در این هاست ها به وجود میاید بدیهی است.

به همین دلیل روش ذکر شده تنها برای فعال سازی global registerدر هاست لینوکس قابل اجراست. در صورتی که قصد فعال سازی global registerرا در هاست های ویندوز دارید این روش کارآمد نخواهد بود و باید روش های دیگری را امتحان نمایید. علاوه بر سیستم عامل سرور نوع وب سرور مورد استفاده شما نیز میتواند در نحوه فعال سازی گلوبال رجیستر موثر باشد.

توجه داشته باشید که پیش از اعمال هرگونه تغییرات در هاست لینوکس و  global registerابتدا از آن نسخه پشتیبان تهیه نمایید تا در صورتی که قصد بازنشانی تنظیمات را داشتید به مشکل بر نخورید.

سخن آخر

در پایان امیدواریم مقاله ” فعال سازی global registerدر هاست لینوکس” برای شما مفید واقع شده باشد و به پاسخ پرسشتان رسیده باشید. میتوانید سوالات خود را در قسمت نظرات  به اشتراک بگذارید تا کارشناسان ما در اولین فرصت به آنها پاسخ دهند.

معرفی سرور ویندوز

سرور ویندوزیک نسخه از سیستم عامل های ویندوز است که توسط شرکت مایکروسافت طراحی و ارائه شده است. این ویندوز قابلیت اشتراک گذاری خدمات با چند کاربر، کنترل گسترده از ذخیره سازی داده ها، شبکه های مشترک و برنامه های کاربردی را دارا می باشد.  این سیستم عامل به منظور گسترده شدن ارتباطات در مکان هایی که به ارتباط افراد نیاز است طراحی شده است. بسیاری از سازمان های بزرگ که حرفه آن ها به گونه ای است که نیاز به ارتباط شبکه ای مابین کارکنان است، در این مواقع این سیستم عامل می تواند چاره ساز باشد. در ادامه مقاله مزایا و کاربردهای ویندوز سرور و خطاهای ایجاد شده در این سیستم عامل را بیشتر مورد بررسی قرار می دهیم:

کاربرد سرور سیستم عامل ویندوز

سرور ویندوزجهت سرویس دهی تولید شده است. این سیستم عامل بسیار قدرتمندتر از دسکتاپ می باشد. این سیستم عامل بر میزبانی وب، شبکه و مدیریت دیتابیس ها کنترل بهتری دارد. این سیستم عامل کاربردهای متفاوتی دارد. خدمات این سرور محدود به یک سرویس خاص نیست. و می توان به صورت همزمان از تمامی قابلیت های آن استفاده نمود. محبوب ترین و مهم ترین کاربرد این سیستم عامل ارائه خدمات میزبانی است. از جمله کاربردهای سرور ویندوزعبارت است از:

میل سرور: همانگونه که از نام این سرور مشخص است کاربرد آن ارسال و دریافت ایمیل می باشد.

دیتابیس سرور: کاربرد این سرور دسترسی به اطلاعات می باشد.

وب سرور: کاربرد این سرور نمایش وب سایت و ارائه خدمات می باشد.

مزایا و معایب سیستم عامل ویندوز سرور

سرور ویندوزبه دلیل اینکه جهت فعالیت های تجاری طراحی شده است دارای امکانات و ابزارهای مختلفی است. این سیستم عامل امکان نصب بسیاری از ابزارها و سرویس ها را دارا می باشد. این سیستم عامل دارای مزایای بسیاری می باشد. از جمله مزایای این سیستم عبارت است از:

  • سرور ویندوزدر انتخاب نسخه خود پیچیدگی دارد: این سیستم عامل دارای نسخه استاندارد و دتا سنتر می باشد، مایکروسافت این سرور را به گونه ای طراحی کرده است که می توانید بین این دو یکی را انتخاب کنید. تفاوت این دو در قابلیتشان نسبت به راه اندازی ماشین های مجازی است که می توان بر روی آن ها راه اندازی کرد. برای شرکت های متوسط با منابع سخت افزاری محدود نسخه استاندارد مناسب می باشد.

Data Deduplication: سرور ویندوز دارای یک سیستم ذخیره سازی می باشد. با توجه به اینکه سازمان ها نیاز به فضای ذخیره سازی زیادی دارند، دیگر نیازی به صرف هزینه های بالا جهت خرید فضای ذخیره سازی نیست، سازمان ها می توانند از همان دیسک های ارزان قیمتی که دارند استفاده نمایند.

Diskless Boot:سرور ویندوزاین قابلیت را دارد که بتوانید بدون آنکه از دیسک استفاده کنید سیستم عامل را از روی شبکه بارگذاری نمایید. این کار علاوه بر کاهش هزینه ها برای سازمان های بزرگ کنترل بهتری را بر روی سیستم های آن ها خواهد داشت.

NO GUI: سرور ویندوز امکان نصب سستم عامل بدون رابط گرافیکی را دارا می باشد. . با استفاده از این قابلیت امنیت بهتر و همچنین سطح تماس بیشتری را با دنیای بیرون خواهید داشت.

سیستم فایل ReFS: سرور ویندوز با استفاده از این ویژگی قابلیت پشتیبانی از حجم های بسیار بالا را دارا می باشد. این سیستم عامل با استفاده از سیستم متادیتا قابلیت ذخیره اطلاعات فایل ها، اصلاح خودکار و ارزیابی داده ها را دارا می باشد.

علت ایجاد خطا در سرور ویندوز

سرور ویندوز گاهی در سیستم های لینوکسی و ویندوزی دچار خطا می شود. خطاها علت های زیادی می توانند داشته باشند. برخی از کاربران تصور می کنند که این خطاها مربوط به خود سرور است. اما این تصور صحیح نیست حتی ممکن است که تغییرات صورت گرفته از سوی کاربر منجر به ایجاد خطا شود. در ادامه خطاهای مربوط به سرورهای لینوکس و ویندوزی را به تفکیک بررسی می کنیم:

 علت بروز خطا در لینوکس:

سرور ویندوزبه دلایل زیر در لینوکس این خطاها را نشان می دهد:

  • کدهای اشتباه: سرور ویندوز به دلیل وارد کردن کدهای اشتباه در فایل htaccessهاست ممکن است که دچار خطا شود. در این حالت باید آخرین تغییراتی را که ایجاد کرده اید لغو نمایید تا سیستم به تنظیمات اولیه باز گردد.
  • بر هم زدن سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها: سرور ویندوز برای بررسی سطح پوشه ها و فولدرها سطح دسترسی مشخصی را دارا می باشد. سطح دسترسی برای پوشه ها ۷۵۵ و برای فایل ها ۶۴۴ می باشد. سطح دسترسی برای اسکریپت های اجرایی نیز ۷۵۵ می باشد.
  • اعمال تغییراتphp-valueدر فایلhtaccess: در فایل htaccess  از php-valueمی توان برای تغییر تنظیمات  phpاستفاده کرد.
  • در مواردی ممکن است ارور به وجود آمده واقعی نباشد. جهت مشاهده ارور واقعی باید پوشه ی  cgi- logرا بررسی نمایید.

علت خطا در ویندوز:

سرور ویندوز در این مورد دچار خطاهای بسیاری می باشد. جهت رفع خطا توجه به متن موجود در ارور ایجاد شده می تواند به رفع آن کمک کند. ارورهای به وجود آمده مربوط به ویندوز عبارت است از:

  • ارور مربوط به برنامه نویسیaspباشد: این ارور واقعی نیست، این ارور مربوط به برنامه نویسیaspکلاسیک می باشد. برای رفع این مشکل به کنترل پنل هاست خود وارد شوید سپس مسیرvirtual directory- error documentرا اطی کنید و نوع ارورها را به حالتdefault  تغییر دهید تا ارور واقعی را مشاهده نمایید.
  • صحیح نبودن برنامه نویسی: ممکن است برنامه نویسی فایل aspدر objectها،   pathهای مربوط به فایلmdb  و اسکریپت ها صحیح نباشد.
  • نقص در برنامه نویسی و یا اسکریپت آپلود شده: ممکن است که ویندوز سرور در برنامه نویسی و یا اسکریپت آپلود شده بر هاست دچار نقص شده باشد. در این مواقع باید مشکل را با برنامه نویس خود مطرح نمایید.
  • نحوه تنظیم web. Config: بررسی نحوه تنظیم web. configهمچنین بررسی تطابق دات نت فعال شده بر روی هاست ویندوز با ورژن دات نت اسکریپت های سایت خود. در بعضی مواقع برای این مورد می توانید از شرکت هاستینگ خود کمک بگیرید.
  • چرا ویندوز سرور

    سرور ویندوز جهت کمک به سازمان هایی که وسعت اطلاعاتی بسیار بالا دارند همچنین نیاز به فضای ذخیره سازی بسیار زیادی دارند طراحی شده است. به دلیل پیشرفت در فضاهای ذخیره سازی و گستردگی اطلاعات در سازمان ها، نیاز به یک سیستم یک پارچه که  وسعت اطلاعاتی آن بالا باشد و فضای ذخیره سازی بالایی داشته باشد احساس می شود، چرا که هزینه هایی که برای این موارد صورت می گیرد بسیار بالا می باشد.

هاست ویندوز فضایی از یک سرور است که سایت شما بر روی آن قرار می گیرد و سیستم عامل آن ویندوز می باشد. در حالت کلی هاست ها در دو دسته هاست ویندوز و هاست لینوکسی قرار می گیرند.

هاست ویندوز برای چه سایت هایی مناسب است؟

هاست ویندوز برای سایت هایی که با زبان های برنامه نویسی پشتیبانی شده توسط شرکت مایکروسافت طراحی می شوند، مناسب است. اگر می خواهید سایتتان را با زبان های برنامه نویسیASP وASP.Net بنویسید، به دلیل اجباری بودن خرید لایسنس، باید حتما از هاست ویندوزی استفاده کنید. برای سایت هایی که با زبانPHP پیاده سازی می شوند هم، می توان از هاست ویندوزی استفاده کرد. اما این نکته را در نظر بگیرید که هاست ویندوزی از هاست لینوکسی گران قیمت تر است. گران قیمت تر بودن هاست ویندوزی به این علت است که برای راه اندازی آن باید از لایسنس یا ویندوز سرور محصول شرکت مایکروسافت استفاده کرد.

دایرکتوری مجازی (Virtual Directory)  چیست

در یک وبسایت تمام محتوا و فایل ها درون یک دایرکتوری (پوشه) و یک مسیر مشخص از هاست قرار دارد. گاهی نیاز دارید که محتوای خاصی را در مسیری به غیر از مسیر اصلی وبسایت و درون هاست قرار دهید. این محتوا می تواند در یک مسیر فیزیکی قرار بگیرد و تمامی افراد از طریق یک مسیر به این فایل ها دسترسی پیدا کنند. دایرکتوری مجازی در واقع یک دایرکتوری فیزیکی (یک پوشه) است که لازم نیست حتما در دایرکتوری اصلی هاست (مسیر اصلی سایت) قرار داشته باشد.

به طور مثال اگر شما یک دایرکتوری مجازی به نامfilms در هر مسیری از هاست بسازید، می توانید محتویات این فولدر را در آدرسwww.domain.com/films ببینید، البته واقعا فولدری به اسمfilms در مسیر وبسایت شما وجود ندارد.

انواع کنترل پنل هاست ویندوز

برای اینکه همه افراد بتوانند از هاست های ویندوزی یا لینوکسی استفاده کنند باید یک کنترل پنل مخصوص بر روی آنها نصب شود. شما با استفاده از کنترل پنل و رابط گرافیکی می توانید تنظیمات و تغییرات مورد نظر را بر روی هاست انجام دهید. انواع کنترل پنل که بر روی هاست ویندوزی نصب می شود شامل موارد زیر هستند:

  • کنترل پنل  DotNetPanel
  • کنترل پنل پلسک  Plesk
  • کنترل پنل هلم  Helm
  • کنترل پنل وب سایت پنل  WebsitePanel

کنترل پنل  DotNetPanel

کنترل پنلDotNetPanel بر اساس تکنولوژیNet Framework توسعه یافته است. این کنترل پنل با تمام نسخه های ویندوز سرور سازگار است و کامل ترین امکانات را برای هاست ویندوزدارد. اما کار کردن با این کنترل پنل برای افراد مبتدی ممکن است کمی پیچیده باشد.

کنترل پنل پلسک  Plesk

کنترل پنل پلسک علاوه بر هاست ویندوز بر روی دیگر سرورها نیز قابل نصب است. در بین کنترل پنل های هاست ویندوز، پلسک قدرتمندترین وپر سرعت ترین کنترل پنل می باشد. با توجه به رابط گرافیکی جذاب پلسک، افراد مبتدی هم می توانند به راحتی از آن استفاده کنند. تمام تنظیمات کنترل پنل پلسک تنها با چند کلیک قابل تغییر هستند. شما با نصب افزونه های مختلف می توانید امکانات جدیدی را به کنترل پنل خود اضافه کنید.

کنترل پنل هلم  Helm

کنترل پنل هلم هم یکی از قدیمی ترین کنترل پنل هاست که امکانات خوبی هم دارد.

کنترل پنل وب سایت پنل  WebsitePanel

کنترل پنل وب سایت پنل هم برای مدیریت هاست ویندوزی امکانات مناسبی را ارائه می دهد.

نحوه ساختvirtual directory در هاست ویندوز

نحوه ساختvirtual directory در هاست ویندوزی برای تمام کنترل پنل ها یکسان است. تفاوت بین کنترل پنل های مختلف در ساختvirtual directory فقط به طراحی گرافیکی مرتبط است و مسیر کار یکسان است.

۱.در ابتدا با نام کاربری و رمز عبور وارد کنترل پنل هاست خود شوید. نام کاربری و رمز عبور و آدرس ورود به کنترل پنل پس از خرید هاست، به ایمیل شما ارسال می شود.

۲. سپس بر روی منویWebsite کلیک کنید.

۳.بر روی دامنه مورد نظر خود کلیک نمایید.

۴.در این قسمت بر روی تبVirtual Dirs – Virtual Apps جهت ایجادvirtual directory در هاست ویندوزی خود کلیک نمایید. سپس گزینهCreate Virtual Directory را انتخاب نمایید.

۵. در قسمتDirectory name نام دایرکتوری مجازی خود را بنویسید. در قسمتVirtual Directory   Folder باید مسیری را که در نظر دارید انتخاب کنید. در انتها بر روی کلیدCreate Virtual Directory کلیک نمایید.

۶.برای ذخیره بر روی دکمهUpdate کلیک کنید تا تغییرات شما اعمال شود.

در این مقاله با مزایا و کاربرد های cloud linuxدر میزبانی وب همراه شما هستیم. در صورتی که بنا به هر دلیلی قصد استفاده از cloud linuxو یا هاست لینوکس دارید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

Cloud linuxیکی از توزیع های سیستم عامل لینوکس است که تغییراتی در هسته (کرنل) سیستم عامل به وجود آورده است. این تغییرات مزایایی را سبب شده اند که در ادامه بیشتر به آن ها خواهیم پرداخت.

با استفاده از cloud linuxدر میزبانی وب، امکان مدیریت بهتر و دقیق تر منابع مصرف وجود دارد. همچنین میتوان کاربران غیر مجاز و خطرناک را به صورتی محدود کرد که به کل سرور دسترسی نداشته باشند. این مسئله سبب میشود تا سیستم از بروز اختلالات احتمالی -که توسط چنین کاربرانی به وجود میاید- مصون بماند.

مزایای استفاده از cloud linux

استفاده از cloud linuxدر تمام انواع هاست مزایای متعددی به همراه دارد. هاست های اشتراکی نیز از این قائده مستثنی نیستند. به دلیل استفاده مشترک ده ها سایت از چنین سرورهایی ممکن است با استفاده نادرست و ناعادلانه منابع سرور توسط یک وب سایت خاص به حقوق سایر سایت های روی سرور تجاوز شود. سیستم cloud linuxقابلیتی را فراهم میکند که در آن امکان تقسیم منابع و سپس تخصیص آن وجود خواهد داشت. قابلیت LVE(این کلمه از سرواژه light Weight Virtual Environment ساخته شده است) یکی از امکانات cloud linuxاست. در حقیقت با استفاده از این روش برای تمام کاربرانی که از منابع سرور استفاده میکنند یک مجازی سازی صورت میگیرد.

 این مسئله سبب میشود تا -برخلاف هاست لینوکس – clud linux به جای کند شدن کلی تنها در lveمشکل ساز کند شده یا از دسترس خارج شود. در حقیقت ترافیک بالا و یا وجود مشکل در یک سایت سبب اختلال در سایت هایی که با آن روی یک سرور قرار دارند نخواهد شد. در صورتی که ترافیک یک سایت بیش از اندازه بالا رود و فراتر از محدوده مصرف منابع تخصیص داده شده به آن باشد به مرور شروع به کند شدن میکند. تا زمانی که ترافیک سایت دوباره به حد نرمال بازگردد.

چگونگی تخصیص منابع در cloud linux

استفاده از cloud linuxدر میزبانی وب منابعی همچون cpuو ramرا بین سایت ها تقسیم میکند و یک مجازی سازی برای هر یک از آن ها صورت میدهد. به همین دلیل منابع سرور به صورت اشتراکی ما بین سایت های مختلف قرار نخواهد گرفت.

همچنین به جرات میتوان گفت که cloud  و هاست لینوکس سبب به وجود آمدن امنیت بیشتر در کل سرور خواهد شد. چرا که فعالیت کاربران مخرب در آن محدود شده و کرنل قدرتمند اجازه نمیدهد تا سایر سایت های موجود روی سرور و یا حتی خود سرور دچار آسیب شود.

نکته مهم دیگری که باید در خصوص cloudو هاست لینوکس خاطر نشان نماییم قابلیت استفاده از نسخه های مختلف phpو my sqlاست. به همین دلیل دست کاربران در انتخاب ورژن مورد نظر و استفاده از آن باز خواهد بود. mysql governorیک ویژگی مهم و منحصر به فرد در cloud linuxاست که میتواند برای شناسایی کاربران مخرب مفید واقع شود.

برخلاف هاست لینوکس استفاده از cloud linuxسرعت سایت را بیشتر میکند. همچنین سبب افزایش کیفیت سرویس دهی به کاربران خواهد شد. امنیت سایت هایی که برروی یک سرور اشتراکی بارگذاری شده اند را بالاتر میبرد. سبب پایداری بیشتر پایگاه داده های هر وب سایت خواهد شد. به همین جهت در این مقاله به مزایا و کاربرد های cloud linuxدر میزبانی وب پرداخته شد.

سخن پایانی

کلود لینوکس در مقایسه با هاست لینوکس قدرتمند تر است و همانطور که ذکر شد به دلیل پایداری دیتابیس پایداری اطلاعات را تضمین میکند. این سرویس را میتوان برای کاربران مقرون به صرفه تر در نظر گرفت چرا که هرکس بسته به میزان مصرف هزینه های مختص خود را پرداخت خواهد کرد. این مسئله را میتوان به پرداخت هزینه قبض های خدماتی (مانند آب و برق) تشبیه کرد.

در پایان امیدواریم مقاله مزایا و کاربرد های cloud linuxدر میزبانی وب برای شما مفید واقع شده باشد. شما امکان به اشتراک گذاشتن سوالات تان را در بخش نظرات خواهید داشت.

سرور لینوکس، سرور ویندوز یا پروکسی سرور کلماتی هستند که با اینترنت و شبکه های اجتماعی عجین شده اند. در ادامه به تعریف هر کدام و کاربردهای آن خواهیم پرداخت. پراکسی سرور در تبادل اطلاعات بین شما و اینترنت نقش گمرک را بازی می کند. پراکسی سرور ها همانند فایروال، وب را فیلتر کرده و جهت بهبود سرعت ارسال و دریافت داده ها آن را کش cacheمی کنند. پروکسی سرور در واقع یک کامپیوتر یا هاست فیزیکی و یا سرور مجازی است که واسطه بین شما و اینترنت می باشد. سرور لینوکس به هاست یا سرور مجازی که سیستم عامل لینوکس دارد، گفته می شود. پراکسی سرور آدرس آی پی منحصر به خودش را دارد.

اگر یک پروکسی سرور لینوکس تهیه کرده اید دیگر آدرس آی پی آن سرور قابل شناسایی است نه سیستم شما. وقتی شما خواهان دسترسی به یک سایت بدون پروکسی سرور باشید، آدرس آی پی مودم یا سیستم شما در اینترنت قابل شناسایی است. با این کار می توان فیلترینگ را دور زد. زیرا وب سرور مکان شما را نمی تواند شناسایی کند. علاوه بر این موضوع، پروکسی سرور لینوکس یا ویندوز امکان کد گذاری داده های شما را دارد.یعنی داده ها در مسیر انتقال  غیر قابل خواندن می شوند. پس به این ترتیب امنیت داده های خود را در برابر هک بالا می برید.

در سرور لینوکس قبل از ساخت پروکسی سرور تلگرام MT protoباید نسبت به تهیه پیش نیازهای آن اقدام نمود. قبل از هر چیز یک vps  غیر ایرانی مانند هلند با رم حداقل ۵۱۲ مگابایت تهیه کنید. جهت راه اندازی این پروتکل روی سرور لینوکس نسخه سیستم عامل اوبونتو ورژن ۱۶ به بالا پیشنهاد می گردد. با Bitvise SSH clientبه سرور وصل شوید. با دستور زیر در خط فرمان Zlibو OpenSSlرا نصب نمایید:

apt install git curl build-essential libssl-dev zlib1g-dev

نحوه پیکربندی پروکسی MT protoدر لینوکس

در جواب سوال Yرا وارد کنید. فایل های اصلی MT protoاز ریپازیتوری سرور لینوکس کلون کنید:

git clone https://github.com/TelegramMessenger/MTProxy

بعد از انتقال محتویات به سرور لینوکس و پیغام Doneبا دستور زیر وارد MT protoشوید:

cd MTProxy

در مسیر پوشه MTproxyجهت ساخت پوشه و فایل های ضروری تنظیمات پروکسی از دستور زیر استفاده کنید:

make && cd objs/bin

در پوشه binجهت ساخت فایل proxy-secretو اتصال به سرورهای تلگرام دستور زیر را وارد نمایید:

curl -s https://core.telegram.org/getProxySecret -o proxy-secret

سپس دستور وصل به سرورهای تلگرام جهت ساخت فایل پیکربندی پروکسی:

curl -s https://core.telegram.org/getProxyConfig -o proxy-multi.conf

     با دستور زیر یک سکرت ساخته و آن را ذخیره کنید:

head -c 16 /dev/urandom | xxd –ps

با زدن cd objsو سپس cd binبه مسیر objs/binرفته و دستور زیر را وارد کنید:

./mtproto-proxy -u nobody -p 8888 -H 443 -S [secret] __aes-pwd proxy-secret proxy-multi.conf -M 1

با دستور فوق یوزرنیم، پورت یوزر، پورت لوکال و سکرت ست می شود. توجه داشته باشید که به جای “[secret]”سکرتی که ذخیره کردید را وارد کنید. حال با دستور زیر لینک پروکسی جهت اشتراک آن را بسازید:

tg://proxy?server=SERVER_NAME&port=PORT&secret=SECRET

در دستور فوق بجای “SERVER_NAME” آی پی سرور لینوکس خود و بجای “SECRET” سکرت تولید شده را وارد کنید. با دستور زیر سرویس MTProxy.serviceرا برای استارت خودکار می سازیم:

nano /etc/systemd/system/MTProxy.service

اکنون به  ادیتور سرور لینوکس وارد شده و دستورات زیر را بزنید:

[Unit]
Description=MTProxy
After=network.target
[Service]
Type=simple
WorkingDirectory=/root/MTProxy/objs/bin
ExecStart=/root/MTProxy/objs/bin/mtproto-proxy -u nobody -p 8888 -H 443 -S [SECRET] __aes-pwd proxy-secret proxy-multi.conf -M 1
Restart=on-failure
[Install]
WantedBy=multi-user.target

سپس با زدن ctrl+xدستور زیر را وارد کنید:

systemctl daemon-reload

جهت استارت خودکار هم دستور زیر را بزنید:

systemctl enable MTProxy.service077

یکی از محبوب ترین زبان های دنیا برای توسعه اپلیکیشن های وب می باشد. Composerابزاری است که به برنامه نویسان زبان phpدر مدیریت وابستگی ها (Dependency Management) کمک می کند. در واقع به واسطه استفاده از composerدر پروژه های php، می توان کتابخانه های مورد نیاز برنامه را نصب نمود و سایر وابستگی های برنامه را مدیریت کرد. به عبارت دیگر، composerبا استاندارد سازی فرآیند دانلود و آپدیت پکیج های یک برنامه و مدیریت منابع خارجی آن، مدیریت پروژه های phpرا بسیار آسان کرده است. Composerمحبوبیت بسیار زیادی در بین برنامه نویسان phpدارد. برای استفاده از کامپوزر در پروژه های php، باید آن را دانلود نموده و از طریق خط فرمان، اقدام به اجرای آن نمایید. در این مقاله قصد داریم تا به آموزش نحوه نصب php composerدر سرور مجازی لینوکس بپردازیم. پس اگر شما هم می خواهید با نحوه نصب کامپوزر در سرور مجازی لینوکس آشنا شوید، تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

چگونه می توان php composer  رانصب نمود؟

نصب کامپوزر بر روی سرور مجازی لینوکس کار به نسبت ساده ای است. برای نصب کامپوزر بر روی سرور مجازی ، شما ابتدا به یک سرور مجازی لینوکس با دسترسی SSHنیازمند می باشید. پس از تهیه موارد ذکر شده، باید به واسطه SSHبه سرور مجازی لینوکس خود متصل شوید. برای نصب composerبر روی سرور مجازی لینوکس باید  phpرا بر روی سرور خود نصب کنید. برای نصب php می توانید از دستور زیر استفاده نمایید :

sudo apt-get install php5 git php5-curl

پس از نصب php، از طریق اجرای دستور زیر می توانید کامپوزر را روی سرور مجازی خود دانلود و نصب نمایید :

curl -sS https://getcomposer.org/installer | php

 اجرای این دستور ممکن است کمی زمان بر باشد. بنابراین تا زمان تکمیل اجرای دستور منتظر بمانید. پس از کامل شدن فرآیند اجرای دستور بالا، حال می توانید به کمک دستور زیر فایل اجرایی composer.pharرا ایجاد نمایید :

chmod +x composer.phar

اکنون برای اینکه php composerبرای تمامی کاربران سیستم قابل دسترسی باشد، می توانید از دستور زیر استفاده نمایید :

mv composer.phar /usr/local/bin/composer

 

به واسطه کامپوزر دیگر نیاز نیست نگران آپدیت پکیج های خود باشید. چون کامپوزر همه این کارها را به صورت خودکار برای شما انجام می دهد.

چگونه می توان از نصب کامپوزر بر روی سرور اطمینان حاصل نمود؟

پس از نصب کامپوز بر روی سرور مجازی، می توان با انجام برخی دستورات، از نصب php composerبر روی سرور اطمینان حاصل نمود و همچنین از نسخه کامپوزر نصب شده بر روی سرور آگاهی پیدا کرد. برای انجام این کار کافیست دستورات زیر را اجرا نمایید :

composer –V

اگر پس از اجرای این دستور با خروجی مانند زیر روبرو شدید، به این معنی است که کامپوزر به خوبی بر روی سرور مجازی لینوکس شما نصب شده است.

Composer version 1.4.2-dev (7a9eb02190d334513e99a479510f87eed18cf958) 2017-08-11 11:10:33

با توجه به خروجی بالا نسخه کامپوزر نصب شده نیز مشخص می باشد. به طور مثال نسخه کامپوزر نصب شده در این مثال ۱.۴.۲-devمی باشد.

حال که php composerبه خوبی بر روی سرور مجازی شما نصب شده است، به راحتی می توانید وابستگی های پروژه های خود را مدیریت نموده و فرآیند ساخت برنامه های خود را تسهیل نمایید. همچنین به واسطه کامپوزر دیگر نیاز نیست نگران آپدیت پکیج های خود باشید. چون کامپوزر همه این کارها را به صورت خودکار برای شما انجام می دهد.